wandelen in belgie

Wandelen in België

Als je voor een beetje een uitdaging bent, probeer dan door een aantal van het mooiste natuurlijke landschappen van het landelijke land te lopen. Wallonia, de thuisbasis van het Ardennes National Park, biedt prachtige wintergroepen. En voor degenen die liever dichter bij de stad blijven, kunt u kiezen voor een kanaal of een wandeling aan de rivier.

Een van de meest populaire wandelingen in België is door de regio High Fens. Het leidt naar een meer en het landschap is prachtig. Het volgt de rivier voor de eerste helft van de route en het veranderende landschap voegt een andere laag toe aan de 12 km -lus. Met deze wandeling kunt u contact opnemen met de natuurlijke schoonheid van het land, en het is een geweldige manier om uw hoofd vrij te maken.

In Brussel zijn speciale voetgangersstroken op hun plaats om het voor wandelaars gemakkelijker te maken om rond te komen. Deze rijstroken zijn tijdelijk, maar ze kunnen door de stad uitbreiden. Het is echter belangrijk om op te merken dat lopen in een drukke straat nooit een goed idee is, omdat je een ernstig ongeluk zou kunnen krijgen. Om te voorkomen dat je een ongeluk krijgt, gebruik je je telefoon tijdens het lopen.

Een andere geweldige plek om te gaan wandelen is Scheps Nature Reserve, een openluchtmuseum van de natuur in het Kempen-gebied. Het reservaat is de thuisbasis van een verscheidenheid aan diersoorten en er zijn acht verschillende wandelingen om uit te kiezen. Het Scheps Nature Reserve bevat ook enkele van de beroemdste straatkunst van de stad. Er is zelfs een speciale wandeling die je langs de werkplekken van de Styles -bijeenkomst brengt, het grootste graffiti -festival van het land.

Scroll to Top